Mamy marzec, dni sa coraz dłuższe postanowiłem wiec rozpocząć spotingowy sezon wycieczkowy i w miniony czwartek udałem się do Londynu. Na miejscu byłem przed 10ta. Standardowo rozpocząłem mój spacer w poszukiwaniu egzotyków od Sloane Square. Ruszyłem w gore Sloane Street badając boczne uliczki. Pierwszym autem był
ML AMG
Zaraz zanim DB9. Te auto zawsze tam stoi.
Astonow i Benkow w Londynie jest cala masa wiec postanowiłem, ze ograniczę się do pstrykania tylko niektórych modeli. Przeszukiwanie kolejnych uliczek przyniosło kolejne egzotyki.
TVR Chimaera 450
Bentley Turbo R
Audi RS4
Maserati 4200GT
Prawdziwy masakrator GT3
Panamera 4S
Kolejny pewniak w Londynie. F430.
Krok za krokiem zbliżałem się do Harrodsa. Po drodze kolejne spoty.
Audi RS6
F 430
Pod Harrodsem jedynie (albo az) Maybach Zeppelin.
Ruszyłem dalej pod okoliczne hotele. Po drodze trafiłem:
DB7 Vantage
Kolejny GT3. Tym razem w bieli. Hardkor
Turbina cabrio
Obok Sheratona F430 Spider
Bentley GT na felgach od Kahn’a
Pod samym hotelem Lumma CLR X530
W uliczce obok trafiłem 3 Jaguary. Kolejno
XKR 2009
XFR
I całkiem nowy XJL
Ok. 12:00 zrobiłem sobie 2h przerwy, wyskoczyłem z kumplem na lunch i ok. 14:00 wróciłem do zajęć:) Przeszedłem przez Regents Park i w okolicach Londyńskiego ZOO znalazłem kolejne egzotyki.
Bentley Muslane S
Bentley GT combo
DB7 Vantage
F430 Spider
RR Phantom EWB. Pamiętacie taka firmę jak AMSTRAND? Auto założyciela.
Biała turbina
Pod kościołem na St John's Wood trafiłem GTC w macie.
Wsiadłem w metro podjechałem kilka stacji. Wysiadłem na stacji Nothing Hill Gate i udałem się w kierunku Park Lane. Zdobycze po drodze to:
BMW M6
DB7 Vantage Volante
Abarth
Czym bliżej Park Lane tym lepiej. Najpierw na skrzyżowaniu minęło mnie F430 Spider
Zaraz za nim Murcielago LP640 Roadster
Na Park Lane w nieistniejącym już salonie Lotusa pomiędzy porozwalanymi biurkami, śmieciami na podłodze i opartym o ścianę motorem stały od tak sobie 2 wozy Zonda i CCR. Takie skromne combo.
Pod Hotelem Dorchester trafiłem pierwsza Californie.
Z Park Lane udałem się na Mayfair. Kilka ulic, kilka kolejnych wozów.
GTC Speed z okazji 60 rocznicy Bentleya
Cayman S. Fajna kombinacja. Biały na brązowych felgach.
Aston Martin Combo Vantage V600 i DB7 Zagato
Panamera 4S
355 Bertlinetta
SL63 AMG
Audi R8
Spacer po Mayfair zakończyłem pod Hiltonem na Park Lane. Załapałem się na Murcielago LP640
Robiło się coraz później. Miałem jeszcze ok. 2 godzin wiec postanowiłem, ze wrócę i przejdę jeszcze raz przez okolice Sloane Street.
Kolejna California
996 GT2
Czerwony GT pod hotelem Jumeriah
W okolicach Sheratona SRT-8. Felgi od Asanti.
Biała turbina cabrio na białych felgach
I jeszcze jedna California
I jeszcze jeden pewniak. Maranello 575M
BMW M3
I na koniec jeszcze jedna wieczorna fotka wcześniej prezentowanego GT3
I tyle się udało znaleźć w ciągu jednego dnia. Jak widać powyżej szalu wielkiego nie było ale i tak jestem zadowolony bo przynajmniej mogłem oderwać się od szarej rzeczywistości i choć na jeden dzień zapomnieć o robocie. Kolejne wyjazdy już wkrótce. Oby były bardziej obfite.
Vantage V600 i DB7 Zagato
hmm... ładna para
oprócz tego to Zeppelin i matowe Murcie jak dla mnie największe zdobycze
szkoda tylko, że CCR i Zonda w salonie staly
kurzew napisał/a:
Kolejne wyjazdy już wkrótce. Oby były bardziej obfite.
Jak na jeden dzień to całkiem ładnie.W Polsce trzeba miesięcy,aby tyle znaleźć,a i tak na Zonde nie ma co liczyć.
Gratuluje zdobyczy i czekam na kolejne relacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum