ano, przejezdzałem parę minut po dzwonie. Jakieś Tico się w niego wpasowało. tylko czy to na pewno to w-skie? jestem na 90% przekonany, że miało US blachy (nie mogę kliknąć w linka, w pracy jestem)
_________________ "jak się uprze, to pojedzie nawet na drzwiach od stodoły"
ano, przejezdzałem parę minut po dzwonie. Jakieś Tico się w niego wpasowało. tylko czy to na pewno to w-skie? jestem na 90% przekonany, że miało US blachy (nie mogę kliknąć w linka, w pracy jestem)
Wlasciciel zdjal blachy zaraz po dzwonie. Nie ma ich na zdjeciach
Wieczorem powinienem dysponowac kolekcja fotek. Wrzuce jak tylko dostane je od autora.
Wlasciciel zdjal blachy zaraz po dzwonie. Nie ma ich na zdjeciach
to dlatego ich nie widziałem wsjo jasne.
duże uszkodzenia? bo jak przejezdzałem, to było dość gęsto, a stał na lawecie. widziałem tylko brak przodu w Tico
_________________ "jak się uprze, to pojedzie nawet na drzwiach od stodoły"
Wysłany: 2010-03-12, 18:08
Aparat fot.: Niką z bazaru
Aa, mój kolega miał jednak racje. Na placu konstytucji przy KFC się zderzyli, GT500 nie jest jakoś bardzo zniszczone, okolice prawego błotnika najbardziej ucierpiały.
Panowie zdjec "raczej" nie bedzie. Dostalem maila z pogruszkami od jednego z uzytkownikow forum. Straszy mnie sadem. Nie wiem z jakiego paragrafu (on pewnie tez nie) ale fajnie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum