Jeśli można porównać Rage-Race 2010 do poprzednich edycji to będzie...
... szybciej, mocniej, więcej !!!
4-ta edycja RR to wciąż więcej, więcej i jeszcze więcej adrenaliny, oraz koni mechanicznych. W tym roku do pokonania jest 1500 km, tym razem rozłożone na 4 dni aby zmniejszyć długość odcinków, za to wydłużyć i jeszcze mocniej zaakcentować nieodłączną imprezę!!!
Będziemy w największych miastach Polski, damy motoryzacyjny show na rynkach wielkich metropolii i ryneczkach kameralnych miasteczek i to zawsze z dużym jajem, nieprzerwanie towarzysząca adrenaliną, akcją i emocjami. Sprawdzisz możliwości swojego auta, swoją wytrzymałość na nie jednym torze, umiejętności za kierownicą, technikę jazdy, a do tego będziesz musiał pokonać zupełnie nieprzewidziane przeciwności losu na trasie.
PLAN EDYCJI 2010:
*
07.07 Warszawa --> przygotowanie aut (oklejanie, montaż lokalizatorów satelitarnych), konferencja prasowa, prasowy "shooting range", a następnie wieczorny uroczysty wyjazd z Warszawy na wyjątkowy bankiet tylko dla załóg RR 2010! Tutaj będzie miała miejsce pierwsza "poważna" impreza!
08.07 Tego dnia rano Rage-Race rozpoczyna się na serio. Pierwsze kilometry trasy i pierwsze zadania, na których już możesz pokazać z jakiej jesteś ulepiony gliny i co potrafi Twoje auto! Nie zrobimy tego rzecz jasna na drogach publicznych - przygotujcie się zatem na poważne wyzwanie - zapach gorącego asfaltu i wyjątkowe emocje! Wieczorem uroczysty wjazd do znanego Wam dobrze miasta - tam zabalujemy całkiem nie na żarty !!! Lokal, alkohol, nasz RR Patrol i mocne dźwięki wyjątkowego klimatu tego wieczora staną się koktajlem mołotowa w Waszym wyobrażeniu o spokojnym wieczorze!
09.07 Trzeciego dnia nieco zmieniamy styl jazdy! Już nie agresywnie a precyzyjnie, czasem szybko, a czasem wolniej i z wyczuciem! Będziecie zachwyceni tym co tego dnia przygotowaliśmy na trasie! Rage-Race to nie tylko imprezy i mnóstwo adrenaliny! Do galerii zdjęć z tego dnia będziecie nie rzadko wracać !!!
10.07 Ostatni dzień - docieramy dokąd? ? na Polskie gorące wybrzeże oczywiście! Aby nie zostać posądzonym o powtarzanie schematów zrobimy to znowu inaczej, pojawimy się z innej strony, ale cały czas z szykiem i klasą! Wybrzeże nas najpierw usłyszy, potem poczuje, a na koniec zapamięta! Finał Rage-Race przygotowujemy w formie najczystszej imprezy, z udziałem uroków naszego wybrzeża, najpiękniejszych kobiet, doskonałych dźwięków produkowanych przez naszych DJ'ów, szumiącej wody i najlepszych trunków, ale przede wszystkim nieocenionego, a zarazem niezastąpionego klimatu załóg Rage-Race 2010!!
Koszty udziału w Rage-Race 2010:
Dla uczestników wcześniejszych edycji: Kierowca: 4.500 zł, Pilot / pasażer 4.000 zł Dla nowych uczestników Rage-Race: Kierowca: 5.000 zł, Pilot / pasażer 4.500 zł
Wpisowe zawiera:
* Organizację trasy 2010 i niepowtarzalne zadania (1500 km w 4 dni adrenaliny, emocji i sportowej rywalizacji),
* Zakwaterowanie w hotelach wyłącznie na najwyższym poziomie (4 i 5*),
* Pełne wyżywienie podczas całej trasy,
* Sponsorowany alkohol na wszystkich pit-stopach,
* Imprezy VIP co wieczór w najlepszych, najbardziej ekskluzywnych, wyselekcjonowanych klubach,
* Komplet gadżetów z kolekcji Rage-Race 2010 (kolekcja limitowana wyłącznie dla uczestników Rage-Race),
* Materiały pomocnicze na trasie (dot. wykonywania zadań),
* Support techniczny na trasie,
* Ubezpieczenie NW
* Wsparcie terenowe (opieka Rage-Race Staff),
* Podstawowa opieka medyczna,
* Promocja i reklama własnego Teamu, oraz auta w ogólnopolskich mediach,
* Pit-stopy w kilkunastu największych miastach Polski,
Szukam w necie i nie mogę NIC znaleźć czy będą w Słupsku albo gdzieś w okolicach. Jeśli komuś by się udało to proszę o info lub linka do takiej informacji.
Przynajmniej już wiem, że RR wystartuje z Pl. Defilad A kolega ze Słupska może udać się do Kołobrzega, bo tam odbędzie się finał... zresztą co będę się rozpisywał, wszystko jest na filmiku.
Rage Race 2010 wystartuje 7 lipca z Toru Służewiec w Warszawie. Od godziny 12.00 przy głównym wjeździe od ul. Puławskiej odbędzie uroczyste przygotowanie aut, startujących załóg oraz impreza inauguracyjna z udziałem uczestników i zaproszonych VIP’ów.
Dlatego myślę, że trzeba zaczekać na ostatnią chwilę. W zeszłym roku info o oklejaniu w galerii mokotów pojawiło się tuż przed, a informacja o starcie nie wiem jak inni, ale ja na miejscu się dopiero dowiedziałem skąd następnego dnia ruszają.
29.06.2010 aktualizacja: cytat z organizatora, w odpowiedzi na moje zapytanie odnośnie filmu na YT: "W tym roku już wieczorem pierwszego dnia jest wyjazd z Warszawy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum