Stylistyka to jedno, a własności jezdne to drugie. W historii motoryzacji było wiele samochodów, które pieknie wyglądały, a nie sposób było nimi pokonać dwóch zakrętów następujących po sobie.
Wątpie, żeby ktokolwiek nazywał ten samochód Lanosem ze względu na właściwości jezdne
GT GC8 i WRX GD to technicznie prawie to samo.
EJ205 i ta potwornie słaba skrzynia...
Powiedz coś więcej o sobie, bo nie wyobrażam sobie mieć aż tak mocno założonych klapków na oczach na punkcie jednej marki.
A że opinia Mtts'a Ci się podoba, to mnie nie dziwi. On jest tak samo zaślepiony na punkcie subaru
Co do spływania tłoków trudno mi dyskutować, tym bardziej, że tyczy to STI, WRX, bądź też GT i to z poprzerabianymi silnikami. Co więcej „upalanych” na „maksa” w ekstremalnych warunkach. Natomiast przedmiotem naszej dyskusji jest nowy Legacy, a w jego przypadku trudno mówić o takich rzeczach.
Co do mojej skromnej osoby, to absolutnie nie mam klapek na oczach na punkcie Subaru. Po prostu uważam na podstawie swoich doświadczeń (tu będę trochę nieskromny, bo powiem że nawet dość dużych), że są to bardzo dobre samochody. Aczkolwiek nie jedyne, jeno tu akurat tematem było Subaru, więc bez sensu byłoby pisanie o innych markach, czy modelach.
Co więcej sam prywatnie jeżdżę autem z zupełnie innej „bajki”, bo Jeep-em z 3 calowym lift-em.
Spływające tłoki i wydmuchane uszczelki pod głowicą dotyczą silników EJ25, zatem GT i WRX sprzed 2006 roku się nie łapią.
Krzysztov ma chyba coś do powiedzenia na ten temat, a warto wspomnieć, że jego auto nie było katowane, tylko normalnie użytkowane w trasach, posiadało seryjny Prodrive Performance Package.
A chyba nie jest to w żaden sposób "druciarska" przeróbka, tylko fabryczny tuning wspierany gwarancją.
no ale tak jak mówisz, temat tyczy się nowego Legacy, także .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum